12 Aralık 2013 Perşembe

DiziMag Alternatifleri

    Arkadaşlar bildiğiniz üzere Türkiye'nin en büyük dizi paylaşım sitelerinden biri olan DiziMag kısa süre önce erişime kapatıldı. Sebebi telif hakları olarak belirlenmiş. Mecburen yeni alternatifler aramaya başladınız büyük ihtimalle. Ben de sizler için alternatifler bulup paylaşmak istedim. Dizikoliklerin ilgisini çekeceğine inanıyorum. 



Yabancı Dizi İzle:

DiziMag'ten sonra en çok popüler olan dizi siteleri arasında yer alan "Yabancı Dizi İzle" sizler için seçtiğimiz ilk site oluyor. Yabancı Dizi İzle'de aynı DiziMag gibi kapatılma kararı ile karşı karşıya kalmış ve alan adınıyabancidiziizle1.com olarak değiştirdi.
Bu platformda DiziMag'te bulunan yabancı dizilerin neredeyse tamamı yer alıyor diyebiliriz. Türlere ve popülerliğe göre ayrılan dizileri Türkçealtyazılı ve 720P HD olarak izleyebilirsiniz. Ancak Pop-up reklamlar biraz canınızı sıkabilir.

Siteye gitmek için tıklayın.

DiziGo:
DiziMag'in kolay kullanılabilirliğine alışan ve başka yabancı dizi izleme sitelerinde aradığı arayüzü bulamayan dizi severler için DiziGo sitesi biçilmiş kaftan. Siteye ister üye olup sevdiğiniz dizilerin yeni bölümleri eklendiğinde size mail ile uyarı gelmesini sağlayabilir, isterseniz de direk dizi izlemeye başlayabilirsiniz.
Geniş bir yabancı dizi arşivine sahip olan DiziGo'da 720P ve Türkçe altyazı seçenekleri bulunuyor.
Siteye gitmek için tıklayın.

DiziWu:
Kullanışlı sade arayüzü ve az reklam içeren DiziWu sitesinde birçok popüler yabancı dizi bulunuyor. Alfabetik sıralamaya göre dizilen listeden, takip ettiğiniz diziyi seçip istediğiniz bölümü izleyebilirsiniz.
VK.com üzerine yüklenen dizileri 240P360P480P ve 720P HD çözünürlüğünde izleyebilirsiniz.
Siteye gitmek için tıklayın.

Harika Dizi:
Hem yabancı hem de yerli dizilerin bulunduğu harika dizi platformu sayesinde dilediğiniz dizi izleyebilirsiniz. Oldukça geniş bir dizi arşivine sahip olan Harika Dizi sitesine ister üye olup dizilerinizin yeni bölümlerinden haberdar olabilir, isterseniz de dizinizi direk olarak izleyebilirsiniz.
Siteye gitmek için tıklayın.

Dizi İzleyinn:
Yerli dizilerin yanında yabancı dizilerin daha fazla ağırlıklı olduğu Diziİzleyinn sitesi DiziMag'e alternatif olan siteler arasında yer alıyor. VKüzerinden yayın yapan videoların çözünürlüklerini, internet hızınıza göre değiştirip sevdiğiniz dizileri izleyebilirsiniz.
Siteye gitmek için tıklayın.






0 yorum:

Yorum Gönder

 
;